• Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών: 2610 911 411
0 Items - 0,00 €
Your Cart is currently empty!
Your Product Update Price

Δραστηριότητες - Στόχοι


Η TSELCON από την ίδρυση της και καθόλη την διάρκεια της ανάπτυξής της έχει υιοθετήσει συγκεκριμένες αξίες και 'πιστεύω'. Η συνεχής βελτίωση της σε όλα τα επίπεδα είναι μια έννοια που χαρακτηρίζει καθολικά την εταιρία. Στηρίζει στο μέγιστο την τεχνολογία και παρακολουθεί τις εξελίξεις στη σύγχρονη δόμηση.

Σαν πυρήνας της εταιρείας που την έχει δικαιώσει και έχει συμβάλλει καθοριστικά στην αναπτυξιακή της πορεία είναι ο σεβασμός στην έννοια 'πελάτης'. Μια έννοια που η εταιρεία κρατάει ιεραρχικά ψηλά σε κάθε περίπτωση. Είναι υπεύθυνη να παρέχει άριστες υπηρεσίες στους πελάτες της. Ανταποκρίνεται με συνέπεια στις ξεχωριστές απαιτήσεις κάθε πελάτη, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την πώληση υλικών και υπηρεσιών.

Δεσμεύεται για την ποιότητα και την τεχνογνωσία που μεταφέρει και στόχος της είναι η σωστή λύση των επιμέρους κατασκευαστικών προβλημάτων των πελατών της. Σήμερα η εταιρεία δραστηριοποιείται στους εξής τομείς:

  • Στον τομέα της αντιπροσώπευσης και διανομής Αυστριακών, Γερμανικών, Ελβετικών, Ολλανδικών και Ιταλικών οίκων.
  • Στον τομέα της χονδρικής πώλησης υδραυλικών ειδών, σιδηρικών, χρωμάτων, αγροτικών μηχανημάτων και εξοπλισμού.

Παράλληλα παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένες υπηρεσίες από έμπειρο ειδικευμένο προσωπικό για την επίβλεψη και εφαρμογή των ειδών της όσο και με το After Sales Service που παρέχει εγγύηση προϊόντων, συνεχής ενημέρωση για νέα είδη, και εξέλιξη της τεχνολογίας προσφέροντας τις καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε περίπτωση.

Στόχος της είναι η περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της εταιρίας, στηριζόμενοι στο ανθρώπινο δυναμικό, τη διαρκή βελτίωση των παρεχομένων προϊόντων και υπηρεσιών, τη προστασία του περιβάλλοντος και εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού, μέσω νέων επενδύσεων.

Επικοινωνία

  • Π.Ε.Ο. Πατρών - Κορίνθου & Ρουμελιώτη, Αγ. Βασίλειος, Ρίο
  • 2610 911411
  • 2610 911412


Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…