• Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών: 2610 911 411
0 Items - 0,00 €
Your Cart is currently empty!
Your Product Update Price

MAPEGROUT THIXOTROPIC 25KG

SKU: MAP.SEA.0004
Ινοπλισμένο μη συρρικνούμενο κονίαμα για επισκευή σκυροδέματος.
13,00 €
Array
Κατασκευαστής MAPEI

Το Mapegrout Thixotropic χρησιμοποιείται σε όλες τις εργασίες επισκευής σκυροδέματος όπως ανακατασκευή της επικάλυψης του οπλισμού, επισκευή των ακμών δοκών, υποστυλωμάτων και ακμών μπαλκονιών που έχουν υποστεί φθορά λόγω της οξείδωσης του σιδηροπλισμού τους.
Χάρη στη μεγάλη μηχανική αντοχή του, το Mapegrout Thixotropic μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επισκευές στο φέροντα οπλισμό. Φτιαγμένο από συνδετικά τσιμέντου, κοκκομετρικά διαβαθμισμένα αδρανή, ειδικά πρόσθετα και συνθετικές ίνες, το Mapegrout Thixotropic παρασκευάζεται με ανάμειξη ενός σάκου των 25 kg με 3,8-4,1 λίτρα νερού.
Το Mapegrout Thixotropic επαλείφεται με σπάτουλα, μυστρί ή ψεκασμό επάνω σε συμπαγή υποστρώματα τα οποία πρέπει να είναι καθαρά, να έχουν τραχιά επιφάνεια και να έχουν προηγουμένως διαβραχεί με νερό.Επισκευάζει επιφάνειες σε πάχος μέχρι 30-35 mm, με μία μόνο στρώση χωρίς καλούπωμα.
Για τη σωστότερη ωρίμανση του υλικού και τη μεγαλύτερη μείωση της συρρίκνωσης, το Mapegrout Thixotropic μπορεί να αναμειχθεί με τον παράγοντα ωρίμανσης Mapecure SRA, σε αναλογία 0,25% κατά βάρος.
Το Mapegrout Thixotropic πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις της προδιαγραφής EN 1504-3 για δομικά κονιάματα, ομάδα R4.

Κατανάλωση
19 kg/m2 για πάχος 1 cm.

Συσκευασία
Σάκοι των 25 kg

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Επικοινωνία

  • Π.Ε.Ο. Πατρών - Κορίνθου & Ρουμελιώτη, Αγ. Βασίλειος, Ρίο
  • 2610 911411
  • 2610 911412


Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…